Beoordelingen van Kota Radja Tubbergen

Recente recensies van Kota Radja Tubbergen

5 sterren na 44 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Stond op tijd klaar voor afhaal. Was erg veel en kwaliteit redelijk. Bami leek op niet vers (iets aangebakken) verkleuring aan Bami, overige was lekker maar niet vers.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij waren erg tevreden over de bestelling en de bezorgservice, lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en heet bezorgd van Tubbergen naar Almelo. Eten erg lekker, zowel babi ketjap als kip Kerry lekker veel groente, Kerry lekker pittig met goede smaak. Vlees van de babi ketjap super mals, top.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten Super lekker warm En op tijd stond het klaar

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niks op aan te merken perfect

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend, zoals altijd

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks op aan te merken. Helemaal top!!

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Geld via i-deal overmaken heel prettig. Bestelling op gewenste tijd klaar. Niet hoeven te wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, genoeg en lekker.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Snelle bezorging. Vriendelijke mensen.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima, het online bestellen niet. Mijn man haalde het op en we kwamen er thuis achter dat twee gerechten er niet bij zaten. Moesten we weer terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk lekker zo als altijd 😍.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was niet lekker. Het was klef en de nori taai en hard. Ik heb er 3 gehad van de 24. De rest heb ik weg gegooid. Ik eet regelmatig sushi en dit was echt niet goed.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super handig het word thuisbezorgd

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed geregeld zo online het eten was prima en goed warm bij bezorging.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

prima maaltijd goed warm ,de gerechten waren heerlijk . wij hebben er van genoten. doorgaan zo. het afhalen is prima geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker warm en smaakte goed. Alleen was de kipkerrieschotel voor ons te pittig. Maar: smaken verschillen. Het online bestellen is ons prima bevallen en we gaan het vast wel vaker doen!

Reactie van Kota Radja:Beste Frans, bedankt van uw reactie, als bepaalde gerechten te pittige mag u opgeven (bij het opmerking), houden wij rekening mee! U bent welkom! Team Kota Radja Tubberegn

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekkel! Helaas was er geen sambal bij..

Reactie van Kota Radja:Beste Tonni, bedankt van uw reactie! sorry dat geen sambal er bij zitten, bij volgende keer kunt u even bij het opmerking bij zetten,dat u graag sambal er bij! met vriendelijke groet, Team Kota Radja Tubbergen!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima van kwaliteit en nog goed heet. Bezorgen ging prima en op tijd.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging! Top!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed ontvangen ,alleen even kijken naar huisnummer 84 of 84a anders wordt het bij de buren afgeleverd. Verder alles prima. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen was erg makkelijk en snel, gelijk betaald via ideal. Om de tijd dat ik de bestelling wilde afhalen laag het al klaar, goed warm en uiteindelijk heerlijk gegeten!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk, warm en op tijd bezorgd!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit van de bestelling was uitstekend! Helaas hadden we niet de juiste bestelling ontvangen, maar na een telefoontje werd het prima opgelost en wordt het bedrag bij een volgende bestelling in mindering gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bevalt ons zeer goed in deze tijd van de coronacrisis eten bestellen en laten bezorgen. Zeer makkelijk en tussentijds worden we op de hoogte gehouden. Snelle en goede service van Kota Radja!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alleen maar lof! Heerlijk eten, grote portie’s en perfecte service! Dank jullie wel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was iets te vroeg, maar eten was allemaal naar wens!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was goed geregeld

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top. Vanuit almelo halen we het altijd op. Nu bezprgden ze hier ook. Echt top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De babi pangang, kip kerrie en saté waren prima, alleen de ossehaas (met champignongs) was erg taai, net kauwgom. Dit hebben we niet opgegeten.

Reactie van Kota Radja:Beste Marc, bedankt van uw reactie! sorry hier voor, ze hebben het te lang gewokt(gebakken),krijgen volgende keer een nieuwe mee als u wenst, meldt u volgende keer bij uw bestelling! met vriendelijke groet,Team Kota Radja

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijk eten. Vers en smaakvol!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super website, keurig op tijd geleverd en heerlijk eten.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben een heerlijke maaltijd precies op tijd bezorgd gekregen. De producten waren vers en heel warm! Bestelsite is overzichtelijk. Dit gaan we zeker vaker doen!